ANASAYFA
BİZİ TANIYIN
ÜYELERİMİZ
YAYINLARIMIZ
REKLAM
BASIN ve DUYURULAR
SINAVLAR
SINAV OTOMASYON
MEVZUAT
BAĞLANTILAR
İLETİŞİM
Webmail
 
2010 TERCİH REHBERİ

 
25.YIL HABERLER
 
PUAN HESAPLAMA
 
 
...SON SAYI...
 
2010 OSYS
 
MESLEKLER REHBERİ

 
İletişim Bilgileri
ÖZ-DE-BİR Gazi Mustafa Kemal Bul. No:99/1 Maltepe-ANKARA
Tel: 0312 230 60 52 
Faks: 0312 230 51 46
ozdebir@ozdebir.org.tr
 
 
ÖZ-DE-BİR'DEN HABERLER...
 
ÖZ-DE-BİR 15. OLAĞAN GENEL KURULU - 9 KASIM 2009 PAZARTESİ - BAŞKENT ÖĞRETMENEVİ - ANKARA

Özel Dershaneler Birliği Derneği (ÖZ-DE-BİR) 15. Olağan Genel Kurulu 9 Kasım 2009 Pazartesi Günü Saat 10'da Ankara Başkent Öğretmenevinde toplanıyor. Genel Kurula Milli Eğitim Bakanlığının ilgili üst düzey yöneticileri, Özel Öğretim Kurumları Derneklerinin başkanları, ÖZ-DE-BİR onursal üyeleri, özel dershane öğretmen ve eğitimcilerinin yanı sıra ülkemizin farklı illerinden çok sayıda ÖZ-DE-BİR üyesinin katılımı beklenmektedir.

Ayrıntılar


CUMHURİYETİMİZİN 86. YILI KUTLU OLSUN!...
CUMHURİYETİMİZİN 86. YILI KUTLU OLSUN!...

ÖZ-DE-BİR Yönetim Kurulu Başkanı Faruk KÖPRÜLÜ Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı. Köprülü mesajında: “Özel dershanelerimizin öncü kurumu ÖZ-DE-BİR, bütün çalışmalarında Büyük Önder Atatürk’ün birleştirici, kaynaştırıcı, bütünleştirici, çağdaşlaştırıcı, yol gösterici ilkeleri ve devrimlerini rehber edinmiştir. ÖZ-DE-BİR, onun “Türkiye Cumhuriyeti her manası ile büyük Türk milletinin öz ve aziz malıdır. Kıymetli evlatlarının elinde daima yükselecek, ebediyen yaşayacaktır.” sözünden çıkardığı görevle bu kutsal emaneti, bu güzel ülkenin yarınlarına taşıma ve yükseltmede üzerine düşeni yapmayı sürdürecektir." dedi...>>> (28 Ekim 2009)

Ayrıntılar


ÖZ-DE-BİR 15. OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANIYOR!...
ÖZ-DE-BİR 15. OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANIYOR!...

Özel Dershaneler Birliği Derneği (ÖZ-DE-BİR) 15. Olağan Genel Kurulu 2 Kasım 2009'da, çoğunluk sağlanamaması durumunda 9 Kasım 2009 Pazartesi Günü Saat 10'da Başkent Öğretmenevinde toplanacak. Yönetim Kurulu Başkanı Faruk KÖPRÜLÜ'nün Açış Konuşması, davetli konukların konuşmalarının ardından sabah oturumu dernek çalışma raporlarının, bütçenin sunulup görüşülmesiyle tamamlanacak. Genel Kurulun saat 14.00'te başlayacak öğleden sonraki çalışmalarında tüzük değişikliğiyle ilgili bir önerinin görüşülmesi, dilek ve öneriler maddesindeki konuşmaların ardından Dernek organlarının seçimi yapılacak. Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla Genel Kurul çalışmaları tamamlanmış olacak... >>> (16.09.2009)

Ayrıntılar


ÖÖK'DA GÖREVLİ PERSONELİN ADAYLIK İŞLEMLERİ, SİCİL VE DİSİPLİN AMİRLERİYLE İLGİLİ YÖNERGE ONAYLANDI...

Özel Öğretim Kurumlarında Görevlendirilen Eğitim Personelinin Adaylık İşlemleri ile Sicil ve Disiplin Amirleri Hakkında Yönerge yeniden düzenlenerek Milli Eğitim Bakanlığının 26.10.2009 tarih ve 12489 sayılı oluru ile yürürlüğe konulmuştur... >>> (27.10.2009)

Ayrıntılar


 

Bu kategoride toplam 83 adet içerik bulundu.
Kayıtlar 21 sayfada listelendi. 6. sayfayı izliyorsunuz.
SAYFALAR » [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21]

 
Tüm Hakları Saklıdır © ÖZ-DE-BİR